Despre noi

Astra Transport, un business de familie, un vis, un concept, si-a inceput activitatea in anul 1995, cand, pasionati de domeniul transporturilor am decis sa construim o afacere bazata pe pasiune. Scopul? Sa ajungem, în prima faza, cea mai importanta companie de transport de persoane din județ, după care – un reper in domeniu la nivel național.

De aceea, ne-am canalizat intrega energie spre indeplinirea acestui scop si mai ales spre satisfacerea deplina a nevoilor clientilor nostri. Dupa douazeci de ani de calatorii frumoase, evolutia companiei a fost mai mult decat evidenta, datorita oamenilor valorosi, entuziasti si implicati in dezvoltarea acestui business.

Astra Transport oferă servicii de transport intern si international de persoane, de ultimă generație, cu capacitate de transport cuprinsă între 4 și 53 locuri. Imbunatatirea serviciilor fiind unul din obiectivele companiei, de aceea ne propunem, pentru viitor dublarea numarului de angajati si al autocarelor din parcul auto.

Societatea este certificata ISO, fiind auditata in continuare pe acest sistem. Orientarea acesteia catre client este transpusa in nivelul calitativ superior al serviciilor prestate, calitate demonstrata si prin certificarea în conformitate cu standardul international ISO 9001 si ISO 14001.

Compania asigura servicii complete clientilor sai, precum si dezvoltarea de activitati conexe transportului de persoane, care sa contribuie la sporirea eficientei, dar si la reducerea costurilor operationale si cresterea continua a nivelului serviciilor.

Pe parcursul timpului firma noastra si-a format un personal de calitate, personal ce poate satisface toate exigentele clientilor.

Noutati

Transport Bucuresti-Venetia

Din luna martie vom deschide o noua linie ...

Astra Transport

ADRESA:
Str. Targul din Vale, nr.54
Pitesti, jud. Arges

TELEFON / FAX:
0248 / 636 302

EMAIL:
Office@astra-transport.ro