Despre noi

Roberto Tour ofera servicii de transport cisterne benzina si motorina, statii peco, agregate balastiere. Va punem la dispozitie numeroase servicii din domeniul transporturilor in constructii.

Roberto Tour va pune intregul parc auto la dispozitie pentru inchirierea utilajelor de constructii pentru excavari, sapaturi, demolari, dezafectari, decopertari si terasamente. De asemenea, ne ocupam de transportul molozului si a deseurilor rezultate.

Firma noastra mai detine in portofoliu si utilaje de deszapezire, servicii de curatare - indepartare a zapezii, si alte lucrari care pot aparea in perioadele cu ninsori abundente. Furnizam servicii de deszapezire mecanizata (cu utilaje de deszapezire) sau manuala (cu gradinarii si muncitorii firmei Roberto Tour, dotati cu masini de deszapezit, freze de zapada, lopeti de zapada, si alte unelte sau masini de deszapezire sau pentru spargerea ghetii).

Serviciile de deszapezire manuala constau in curatarea zapezii de pe alei, trotuare, deszapezirea intrarilor in cladiri, deszapezirea cailor de acces pietonale, deszapezirea locurilor de parcare unde accesul utilajelor de deszapezire este greu sau imposibil, spargerea ghetii de pe portiunile inghetate ale aleilor, parcarilor, intrarilor, etc.

Prevenirea depunerilor de zapada se face prin imprastiere de materiale antiderapante de tip clorura de calciu, sare, nisip si alte materiale degivrante sau antiderapante pentru si de deszapezire.

Serviciile de deszapezire mecanizata se executa cu freze de zapada, tractorase cu lama, tractoare cu lama sau cu cupa, incarcatoare frontale cu cupa de tip Bobcat sau utilaje medii de deszapezire cu brat excavator in spate si cupa in fata (tip JCB). Deszapezirea cu utilaje de deszapezire se executa pentru curatarea depunerilor de zapada din parcari, de pe aleile de acces auto, de pe rampele de incarcare - descarcare (portile de acces ale camioanelor) ale depozitelor, etc, locuri unde deszapezirea manuala este mai putin eficienta. Imprastierea sarii, a clorurii de calciu, clorurii de magneziu, a nisipului si a altor materiale antiderapante si a materialelor degivrante se face cu dispozitive adecvate suprafetei care trebuie deszapezita.

In toti anii de activitate, am avut de invatat din fiecare proiect pe care l-am realizat. Astfel, am acumulat o experienta bogata si am devenit o echipa profesionista. Daca ne-ati contractat pentru o lucrare, o sa realizam cerintele dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si la cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru mai multe informatii sau o oferta exacta conform nevoilor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati. Va oferim sprijin si consultanta gratuita. La cerere, putem organiza evacuarea zapezii si transportul zapezii cu basculantele, pentru degajarea de zapada a parcarilor, aleilor, si locurilor de depozitare.

Noutati

Roberto Tour

ADRESA:
Str. Tg. din Vale, nr.54
Pitesti, jud. Arges

TELEFON:
T: 0735987858 - Catalin Gheorghe

EMAIL:
office@roberto-tour.ro